fredag 30 december 2011

Sista fredagen.

Så är det redan fredag igen. Årets sista fredag och årets näst sista dag. Har knappt sovit något i natt, har hostat och snorat hela natten. En arbetskamrat har via fb skickat mig friskbaciller, tänk vad bra det skulle vara om det fanns sådana i verkligheten. Jag hade sugit i mig en massa sådana baciller direkt.

Har funderat lite runt nyårsaftons maten. Då ingen av oss är sugna på mat överhuvudtaget kanske det är lika bra att strunta i det och bara peta i oss något lätt. Synd att kasta bort en massa pengar på mat som vi inte kommer äta av. Vi kan fira nyåret med en massa film och ett glas med treo. Så får det bli, tror jag.

Igår dömdes tre män till fängelse för gruppvåldtäkt, två av männen fick fyra års fängelse för grov våldtäkt och den tredje mannen till två års fängelse och utvisning ur landet. Våldtäkten skedde i Lysekil i maj i år. Det är inte ofta man får läsa i tidningar att gärningsmännen får fängelse för just gruppvåldtäkter. Dom flesta som utför dessa brott verkar klara sig med en klapp på axeln och ett gör inte om det där. Nästan så man kan tro att myndigheterna tycker synd om förövarna och skyller på deras kultur. Nej, in med mer fällande domar när det gäller denna typ av brott. Skit det samma om det är grupp eller singel våldtäkt, hårda straff ska det vara.

Inga kommentarer: