fredag 16 december 2011

En glad överraskning

Fick ett sms när jag var på väg från jobbet, paketet som jag inte hade fått någon orderbekräftelse på kunde jag hämta ut på ICA. Vad glad jag blev och inte mindre glad blev jag när jag kolla min mail och fick se att tre paket till är på väg. Ser ut som om jag lyckas få allt jag beställt innan jul. Det sista paketet kommer också hinna fram i tid. Så nästa vecka behöver jag bara inhandla ett par kanske tre till julklappar sen ska den julklapparna vara klara, tror jag. Det här med julklapps handel på nätet kommer bli min melodi till nästa år.

Gubben bjöd på räkmackor från Spaarks (Tumbas godaste räkmackor) i kväll. Till den blev det ett glas vin. Så skönt att slippa laga middag och bara sitta ner njuta av räkmackan. Det var precis det jag behövde då jag har haft en hemsk värk hela dagen. I morgon ska jag ha en lååång frukost och sitta o planera hur jag ska lägga upp allt annat som ska fixas innan jul. Nu känner jag att vi nog kommer att hinna med allt som ska göras. Nu när julklapparna i stort sätt är klara kommer allt det andra gå som en dans.

På jobbet är det en jäktig tid just nu. Leveranserna väller in och kunderna kommer i strida strömmar. Tiden går fort och det är riktigt roligt att jobba när det är mycket att göra. Men man är helt slut på kvällarna men det hör ju till så här till jul. På vår whiteboard i lunchrum hängde det ett julkort som personalen har fått från en kund idag. Man blir riktigt glad att se att vi är uppskattade. Är nog första gången vi fått ett julkort från en kund. Jag har fått en del julklappar av nöjda kunder genom åren och det är nog det bästa betyg man kan få. Jag har turen att jobba i en butik med bra kunder. Visst finns det även rötägg och gnällisar men dom är lätträknade, dom rycker man bara på axlarna åt o många gånger får man sig ett gott skratt åt deras beteenden.

Nu är det sängdags igen och jag ser fram emot att ha två dagar ledig. Godnatt och sov gott.

Inga kommentarer: