tisdag 13 december 2011

Lucia.

Det var riktigt trevligt att komma till jobbet i morse. I lunchrummet var det uppdukat med lussefika. Kaffe, glögg med tillbehör, pepparkakor, lussebullar och en chokladask, mums. Kanske inte det bästa att börja dagen med, men är det Lucia så är det Lucia.

Läkarbesöket kunde gått bättre, men det var ju väntat att allt inte var bra. Läkaren skicka en remiss till magnetkamera undersökning. Hon var oroad över mitt tillstånd när det gällde rygg och ben. Blodsockret låg lite högt men inte farligt högt. Sen var det en del andra prover som inte heller var så bra. Vi får se hur det blir framöver med alltihopa. Just nu vill jag inte tänka så mycket på det.

I morgon flyger Ebba med lillebror Rasmus och mamma upp till Jokkmokk för att fira julen hos sin mormor. Hoppas att Jonny inte behöver jobba över julen så även han kan fira julen där uppe med sin familj.

Någon julkänsla vill inte infinna sig här hos mig. Kanske inte så konstigt då regnet öser ner utanför fönstret. På vår termometer står det + 4,3. Nej, nu gott folk är det sängdags igen och i morgon är det redan onsdag.

Inga kommentarer: