lördag 5 februari 2011

Helg igen.

Vakna efter en natt med härlig sömn. Sömn som så väl behövdes. Den här veckan har jag varit sååå trött. En huvudvärk som inte ha släpp sitt grepp. Huvudvärken är nu borta och jag hoppas att den håller sig lååångt, låååångt borta och inte återkommer. Tröttheten likaså, kan inte riktigt förstå varför jag är så trött. Jag har sovit som jag ska och har inte gjort något speciellt för att jag ska vara tröttare än jag normalt är. Vårtrötthet kan det ju inte vara då det är evigheter innan den kommer hit, hahahahahaha.

Idag ska jag till optikern. Årskontroll för mina linser. Får se om jag ska byta glasögonen på en gång. Efter det ska jag hem och slänga på maten. Det ska bli sjömansbiff till middag. Sen blir det årsredovisning, måste börja nysta i denna tråkiga syssla. Redan nu känner jag att jag nog inte har fått alla papper. Ingen rolig känsla för om det stämmer blir årsredovisningen inte klar i helgen, snyft.

Min kollega med stort C, kom fram till mig efter sin lunch igår och sa, " Kathrin, du har en halv semla i kylen som du kan äta till fikat. Jag orka inte äta upp två stycken så du och AC får dela på en". Det var ju snällt, bara att tacka. Det är ju synd om tjejen. Säkert inget ont i henne men hon har något som vi inte kan sätta fingret på. Dåligt självförtroende, helt säkert. Men det är något mer. Vad det nu än är så kan det bli riktigt jobbigt. Det finns dagar då man inte märker av dom jobbiga sidorna. Då fungerar det ganska bra. Sen har vi dom dagarna som är så jobbiga och då märks hon verkligen. Man vill bara ställa sig upp och skrika rakt ut. Jag försöker att slå dövörat till men för det mesta blir det att jag till slut fräser till. Ja, jag vet att saken inte blir bättre av det men jag är inte mer än människa.

Det planeras för en utekväll med jobbet. Det brukar bli riktigt roligt när vi är ute. Men det kanske inte omgivningen tror. Det hörs och syns när vi har våra möten,hihi. Finns många roliga historier att berätta, men det är inget som jag vill ta här.

1 kommentar:

Livsnjuterska sa...

C kanske har något sorts handikapp, eller något. Det finns ju så mycket dolda handikapp som man inte vet om det kanske rör sej om en både "bokstavs och sifferkombinations relaterad sådan" då är det jäkla illa, hahahahahahahahaha
Kraaaaaaaaaaaaaaaam