torsdag 17 februari 2011

Har investerat.

Efter ett 24-timmars pass med blodtrycks-mätning är jag glad att slippa detta ljud när själva mätningen håller på. Nattens sömn kan man kalla för störd sömn. Vakna varje gång det var dags för mätning, tur att det endast var en gång i timmen. Under dagen skulle det bli två gånger i timmen, men vissa timmar blev det både fyra och fem gånger. Blodtrycket var väldigt låg, 88/44, 104/52 och sen var det ett par höga resultat 144/86, 152/94. Redan på förmiddagen var jag säker på att det måste vara fel på denna mätare, men tänkte att jag får pina mig till halv fyra då jag kunde slå av den. Har nu lämnat tillbaka mätaren och får väl reda på hur det ser ut i nästa vecka.

Efter att vi varit på vårdcentralen så beslöt vi att köpa en ny mätare. Jag har en som man har runt handleden och dom ska man inte lita för mycket på. Har nu köpt en mätare som man har runt överarmen. Marknadens bästa enligt experterna. Så nu tar jag en egen kurva som jag kan ge till läkaren.

Fick en ny medicin sist jag var upp till läkaren och jag kan tänka mig att den börjar verka nu, för jag har lite lägre tryck men det är långt ifrån bra. Men har jag tur så blir det bättre och bättre dag för dag. Det kan ta två till tre veckor innan medicinen ger full effekt.

Inga kommentarer: