söndag 10 oktober 2010

Kaffe och tårta.

Har firat min födelsedag lite i förväg. Inte mycket att fira men vi fika med tårta och annat gott. När jag fyller år så ska vi ha comhem här så då har jag inte tid med fika. Egentligen skulle jag inte ha firat alls men svärmor ville absolut komma över och gratta. Sandra har Liam hemma denna vecka så det är ju roligt att han fick vara med. Han brukar missa sådana här tårtmöten.

Varför fira att man blir äldre när man inte känner sig äldre än 17. Jag fattar faktiskt inte vad det ska vara bra för. Det borde vara slutfirat när man fyllt 20. Vill man sen ha en fest i samband med sin födelsedag kan man ju alltid ha det vid jämna år. Varför inte ha fest när man känner för att samla alla nära och kära. Man behöver ju inte ha en anledning för att ha ett party. Bara en liten tanke jag har. Jag vet att det är många som gillar att fylla år och det är okej för mig. Man får göra som man vill, vi lever ju i ett fritt land, eller?

Kom just på att det är exakt 1 år sen som vi hade fest här hemma med anledning av min 50-års dag. Inte klokt vad tiden går.

Jag slarva idag. Jag tog en liten bit tårta. Går jag inte ner så mycket den här veckan så kan jag skylla på det, hahahaha. Men av erfarenhet så gör det inte så mycket om det slinker ner en tårtbit då och då. Det kan chocka kroppen att det kommer ner något onyttigt i magsäcken. På tisdag ska det bli roligt att ställa sig på vågen och se hur många smörpaket som försvunnit från min kropp.

1 kommentar:

Livsnjuterska sa...

Har du börjat nån diet eller är äter du mindre och nyttigare??

Grattis i förväg får jag väl säga, ja min mamma och jag pratade om att fylla år för hon fyller år nu den 25:e och hon sa varför i herrans namn ska man gratulera människor för att de blir äldre, det är väl tusan inget att fira!
Så sant som det är sagt
Det var völ kul upp till 30 år men sen vet jag inte om det var så kul längre.
Vill man äta tårta som du säger kan man samla sina nära och kära och äta vilket man fyller år eller ej

Kraaaaaaaaaaaaaaam