måndag 2 september 2013

Har repat mig efter lördagen.

Nu är 30-års jubileumet avklarat. Vi hade en trevlig kväll och morgon. Det där med buffén fick jag hoppa över då den vart så fördröjd och jag helt enkelt fick gå hem och laga mig nåt att äta. Jag måste ha min insulinspruta och tabletter och kan inte fördröja mattiderna för mycket. Trist, javisst. Men jag överlevde det med. Huvudsaken var ju att vi hade trevligt och det hade vi. Men jag kan inte förstå varför det jämt ska bli så sent eller tidigt, vi var inte i säng förrän fyra på morgonen. Nu vet jag hur det känns att ligga på rygg en hel dag, att åldern tar ut sin rätt. Jag var helt enkelt mer död än levande hela söndagen. Och det var inte alkoholen som straffade mig utan en trötthet som slog ut hela mig. Nu kommer det att dröja innan jag går på fest igen, kan jag lova.

Idag är jag bra mycket piggare, klev som vanligt upp tidigt. Hade lovat Sandra att köra henne till hårfrissan. Efter det tog vi oss en fika hemma hos oss. Sen körde vi hem Sandra så hon kunde ta emot Liam efter skolan. På vägen hem stannade vi till vid köpcentret och köpte oss joggingskor och strumpor. Vi möte några grannar som berätta att även dom hade intagit ryggläge hela söndagen. Skönt att veta att man inte var ensam, hahaha.

Nu ska jag fixa middagen sen blir det att slappa resten av kvällen. Imorgon börjar min arbetsvecka och då vill jag vara riktigt pigg.

Inga kommentarer: