lördag 14 september 2013

Grattis till dagens 6-åring!!!

Idag blir det barnkalas, Felicia blir sex år idag. Ett stort grattis till henne. Jag är som vanligt ute i sista minuten och ska nu på morgonen ut och köpa presenter till tjejen. Det har varit mycket dom sista två veckorna med förkylning, tandläkare och ögonoperation så det är väl inte så konstigt att jag har skjutit på presentköpet.

Har min lyx helg framför mig, hela tre dagars ledighet. Har inte planerat in något mer än kalaset, ska helt enkelt ta dagarna som dom kommer. I natt och natten till fredag har jag vaknat av att det runnit blod från såret i munnen. I natt kom det inte lika mycket blod som i går natt så det är nog inte något allvarligt. Även Bosse blir bättre och bättre i sitt nyopererade öga.

Det är kyrkoval i helgen men jag är inte insatt i vad det handlar om så jag hoppar över det. Egentligen ska man ju rösta och inte bara ge fan i det. Det är nog inte många som kommer rösta då det har varit så tyst om valet. Det är väl dom sista dagarna dom talat om det i radion men för övrigt har det varit ganska tyst. Vill kyrkan att fler ska gå och rösta så skulle det kanske vara en idé att gå ut med en massa information innan valet. Som det nu är vet man ju inte vilka som ställer upp i valet, inte lätt att rösta då. Vet att jag inte är ensam om att inte veta. Kan det vara så att det här är ett försök att få bort valet i framtiden. Först skilsmässan från staten, sen flytten av valet från det stora valet och nu får ned röstantalet för att sedan kunna ta bort hela valet. Tror att det kan vara så. Det vore bättre att valet flyttas tillbaka till riks, landstings och kommun valet. Jag är inte troende men tycker att det är ganska viktigt med det här med kyrkan.

I går var det säsong start på mitt älsklingsprogram, Skavlan. Ser fram emot höstens fredagskvällar. Jag fixade en Ginger Fresh till oss som vi kunde njuta av till programmet. Jag gillar dessa nyttiga drinkar, ett bra sätt att få i sig nyttigheter på. Kan lugnt säga att det var ett bra köp av juice-maskinen och till ett fantastiskt pris. Vi har provat fyra olika drinkar och alla har varit super goda. Innan jag drar iväg och handlar ska jag göra mig en piggelindrink så jag orkar med dagen, hihi.

Ha en trevlig lördag, passa på och njut av solen (om den nu visar sig) för i morgon kommer hösten enligt vädersnubbarna. Vi går mot kallare tider men vi har haft en fantastisk sommar, en låååång varm och solig sommar. Hoppas nu på att få en riktig fin höst.

Inga kommentarer: