söndag 8 september 2013

Varför inte en skogspromenad?

Vaknade med en dunkande huvudvärk, tittade på klockan och den var halv åtta. Helt otroligt att jag fått sova i närmare tio timmar, det måste vara därför jag fått huvudvärk. Har i alla fall tagit ett par tabletter så snart ska väl värken försvinna.
Det vackra vädret ser ut att fortsätta. Det är helt otroligt vilken sommar vi har haft och att vi nu kommit in i september med högsommar värme, vem kunde ha trott det i vintras. Funderar på att lura med gubben på en skogspromenad idag. Det blir inte så svårt att få med honom då han älskar att plocka svamp. Men det är ju inte säkert att det kommit någon svamp då det inte har regnat så mycket.
Idag är det vår bröllopsdag, vi har nu varit gifta i tretton år. Under dom åren har vi fått åtta underbara barnbarn. Vi har varit ihop i hela tjugoåtta år, så vi kände varandra riktigt ordentligt innan vi gick till prästen, hahaha. Fira dagen ska vi väl göra på något sätt, om inte annat så en god middag. Fira stort kan man göra när det är jämna år men lite extra blir det varje år.
Bosse sover fortfarande och medans jag väntar på att han ska vakna ska jag passa på och arbeta med min släktforskning. Just nu håller jag på med Bosses mors sida och har hittat en hel del spännande saker och även ledsamheter. Men om detta skriver jag en annan gång.
Ha en skön söndag.

Inga kommentarer: