torsdag 26 september 2013

Lugnet är snart slut.

Här sitter jag och fryser. Raggsockor på fötterna, filt runt bena och en flisjacka på överkroppen ändå känner jag mig djupfryst. Har en massa stearinljus tända och hoppas på att värmen i rummet ska stiga. Det är ett bra tag sen jag frös så här och vet att det här bara är början på en lång frysperiod. Dags att åka och köpa garn till nya raggsockor, dom nya raggsockorna jag ska sticka ska vara tjocka och varma. Kanske jag ska köpa ullgarn och sedan tova sockorna, det ska ju vara så varm för fötterna.

I morse var det nollgradigt ute, marken var täckt av frost. När jag gick till bussen började solen skina och det var så vackert med frosten på gräsmattorna och solen sken. Men det hade nog varit vackrare om jag hade suttit inne i värmen och sett det hela genom fönstret.

Dagen har varit en helt normal dag på jobbet förutom att det har varit kallt förstås. Det är nu en vecka kvar innan energitjuven börjar jobba efter sin sjukskrivning och semester. Inget som någon av oss andra ser fram emot. Det har varit så lugnt och allt har fungerat så otroligt bra under den här tiden som hon har varit borta. Ingen som har retat upp en och blodtrycket har legat lågt. Den här tiden kommer jag att sakna.

Får ta och tända lite mer ljus så att värmen kommer fortare. Ha en trevlig kväll.

Inga kommentarer: