onsdag 30 mars 2011

Kylan håller i sig.

Här sitter jag och fryser. Det är svinkallt både inne och ute. Får trösta mig med att snart är vi nere i värmen. Sitter med duntofflorna och en tjock tröja men fryser ändå. Termometern visar på +17,5 grader inomhus. Och det är inte normalt. Men vad är det som är normalt nu för tiden, hahaha. Tycker att jag har börjat gnälla lite för mycket den senaste tiden. Är det åldern eller har man blivit en riktig gnällkärring???

Våran lilla "Gluggis" har ju blivit av med en framtand som jag har berättat förut. Prata med Sandra idag och hon berätta att den framtand som " Gluggis" har kvar har börjat mörknat. Hon ringde tandläkaren och ska dit nästa vecka. Troligtvis så ryker den tanden också. Hur mycket ska mormors hjärta behöva ta?
Sandra och jag skämta lite om att gluggen nu kommer att bli större och att då kan hon sticka ut hela tungan utan att gapa, hahahahaha. Hon kommer se ut som en orm,hihi. Egentligen inget att skämta om men det är väl så vi bearbetar alla tuffa grejer i våra liv. Man måste lätta upp stämningen lite och vad är då bättre en ett stort eller litet skämt följt av ett gott skratt.

Det här duger inte, måste få lite gjort och får sluta för denna gång.

Inga kommentarer: