lördag 7 mars 2009

Vad ska man göra?

I dag är det sån sån dag som man inte vet vad man ska göra. Har inte lust att göra något. Skulle behöva rensa ut ett förråd, men vet att det jobbet inte försvinner i från mig. Betyder alltså att jag kommer göra det en annan dag. Kanske ska jag ta fram snabeldraken och göra det dammfritt på golven. Få se hur det blir med den saken. I morse ringde en kompis som jag inte har pratat med på ett tag. Vi satt mest och skratta om tokigheter vi gjort. Snacka om att träffas, kanske gå ut och ta oss några öl. Men kom på att vi skulle ha det roligare om vi var hemma och åt en god middag och snacka minnen. När vi går ut, brukar det bli sent som bara den, inte ovanligt att klockan hinner bli sex, sju på morgonen. Nu när vi har blivit till åren, tar det längre tid att komma till normal läge igen. Bara det talar för att det är mest lämpligt att stanna hemma. Vi har det i alla fall inte tråkigt på våra möten. I går kom lilla Ella till världen. Hon var 49cm lång, vägde 3302gram. Hon föddes på Ebba dagen, om nu Ebba ska heta Ebba. Vi kan inte hälsa på dom när dom ligger på BB, då BB avdelningarna har stängt på grund av virus. Dom kommer ligga kvar minst fyra dagar, då Ella är född med kejsarsnitt. Sen ville dom inte ha några besök den första veckan efter att dom kommit hem. Det får man väl acceptera. Men det är inte roligt att behöva vänta så länge för att se den nya familjemedlemmen. Känns nästan som hon hinner bli vuxen innan man vet hur hon ser ut. Jag är väl bortskämd med att alltid få se barnbarna innan ett dygn har gått efter förlossningarna. Nu låter jag som en gnällig kärring, men det är inget negativt bakom dessa rader. Dom som känner mig vet vad jag menar. Har alltid haft det svårt med att vänta, när det händer nåt. Allt ska ske med en gång, sån är jag. I kväll blir det ostbricka och ett glas vin. Ska väl bowla lite samtidigt som vi har melodifestivlen på i bakgrunden. Jag håller en tumme för att Caroline Ugglas "Snälla, snälla" ska ta sig vidare. Tycker inte att det har varit någon låt som har varit bra. Men det brukar bli hyfsat när allt är klart.

2 kommentarer:

Sandra sa...

Vad gott med ost bricka och vin :) varför har ni det aldrig när dottern e på besök. ni får skäma bort mig lite ;)ha en trevlig dag på er.... kramar

Kathrin sa...

Jag gör som dig. Är det muskväll så är det. Då kan vi inte ha dottern hemma. Du är för stor att natta när det pockar på, hahaha. Ha en trevlig kväll.