torsdag 26 mars 2009

Snabba leveranser

I dag var jag på jobbet. Det känns riktigt bra. Senila Nancy hade glömt sina varor ute i entrén i går kväll. Det upptäckte vi först i morse. Det var en del kylvaror i kassen. Givetvis var det förstört. Annars var allt som vanligt förutom att tävlingen om vem som säljer mest frimärken har startat. Jag lär inte vara den som vinner i och med att jag har ledigt fyra dagar nästa vecka. Min vanliga otur. Gissa om det är många som har satt upp sig på listan över tävlande, även dom som hatar att sitta i kassan. Nu duger det, det är nästan slagsmål om vem som ska sitta. Det borde vara tävling för jämnan. När vi kom hem fixa Bosse middagen, medan jag betalade räkningarna. Passa på att kolla mina mail. Hade fått leveransavisering på böcker som jag beställde i går på eftermiddagen. Dom kommer i morgon. Jag gillar när det går undan när jag har beställt något. Hatar att vänta.
I dag skulle Sandra till sjukhuset. Hon ska kolla en knöl hon har i underlivet. Jag hoppas att den är godartad. Ska ta och ringa henne lite senare. Hon har inte hört av sig, så förhoppningsvis är det ingen fara med henne. Hon har haft en massa otur här i livet. Men hon är stark. Men även en stark människa kan få för mycket omkring sig. Om jag hade kunna ta över lite av hennes problem hade jag gjort det. Nu kan jag bara försöka att hjälpa henne så mycket som möjligt. Det känns hårt för en gammal mamma, att se att ens barn inte mår så bra. Men när det är som mörkast så vänder det, sägs det och det stämmer ganska bra det.
I morgon efter jobbet ska vi åka och handla lite till vår kryssning. Jag börjar tycka att tiden inte riktigt räcker till. Men det brukar ordna sig. Nu börjar antikrundan, så jag slutar för den här gången.