onsdag 7 september 2011

Så grått och trist.

Godmorgon! Idag har vi ett riktigt höstväder, blåst och regnet hänger i luften. Åter igen hoppas jag att det blir bättre under dagen då min bok har kommit och jag hade tänkt hämta den.

Vi får besök i kväll, Bosses dotter Camilla är i Stockholm på någon kurs med sitt jobb och tänkte komma över på en fika. Hon har flytta till Kinna så vi träffas inte så ofta , det ska bli kul att sitta och skvallra med henne.

Jag blir knäpp på min ryggvärk som faktiskt har blivit bättre men nu värker det ner i vänsta låret. Det kan ju vara mina promenader som gör det. Vi har ganska många långa backar här där vi bor och jag har försökt att gå i dom kortaste backarna på grund av att inte det ska bli för mycket för ryggen. Men går det inte över så får jag ta upp det med läkaren i morgon. Jag vill tillbaka till jobbet på måndag, det är inte något kul att gå här hemma. Väggarna kommer nästan emot en känns det som. Man träffar inte så mycket folk heller, det blir ganska långsamt.

Tidningsbudet har tydligen försovit sig igen. Det har hänt för ofta den sista tiden, kanske dags att ringa och klaga. Jag vill ha min tidning tidigt så jag hinner läsa den innan jag åker till jobbet och är jag hemma så går jag upp tidigt och vill fördriva dagens första timmar med kaffe och tidningen. Det är ju därför jag prenumerera på den.

Attans vad jag låter gnällig. Nu får jag skärpa mig. Skiner inte solen så kan ju i alla fall jag göra det, eller? Får ta mig en morgondusch och duscha bort alla trista tankar. Och varför inte ta en svängom med snabeldraken, då får jag ju röra på mig lite. Så får det bli.

Inga kommentarer: