onsdag 21 september 2011

En stolt tjej.

Igår var Ebba här medans pappa var på ett möte med läkaren på sjukhuset. Det var en stolt Ebba vi fick se. Hon tala om att hon hade fått en lillebror. Men hon hade inte vågat klappa på honom. Faster Sandra fråga varför hon inte vågat det. Hon tyckte det var lite läskigt med alla slangar. När pappa kom för att hämta henne så sa hon att hon skulle åka och köpa en liten nalle till lillebror.

Det kommer ta ett tag innan vi får träffa den nya familjemedlemmen. Det är endast Helena och Jonny som får träffa lillkillen. Men jag fick se honom på bild igår. Bakom alla slangar skymta en mun som var väldigt lik Ebbas. Givetvis längtar man till den dagen han kommer hem och vi kan träffa dom under normala omständigheter. Under tiden får jag nöja mig att se honom på bild.

Idag är det sista dagen jag ska vara hemma helt från jobbet. I morgon börjar jag på halvtid. Det ska bli skönt och så hoppas jag att det ska fungera att jobba. Jag är trött på att gå här hemma och skrota. The big boss ska ringa under dagen och tala om vilka tider jag ska jobba. Det blir en mjukstart, två halvdagar sen helg.

Nu ska jag sätta en deg och baka lite frukostbröd. Blev så sugen på nybakat bröd till frukosten. Nybakat bröd med ost på är aldrig fel.

Inga kommentarer: