onsdag 24 augusti 2011

Redan onsdag.

Idag fick jag en rolig förklaring på varför jag har ont i ryggen. En kollega fråga om jag fortfarande hade ont och jag svara ja. Då säger hon att det inte är konstigt då det är riktigt tungt att sitta i kassan och att det nog var därför jag hade ont. Jag orkade bara inte svara henne. Men jag hade mina tankar på ett spydigt svar. Hahahahaha, om nu kassa arbetet skulle vara så tungt så hade det nog varit så att vi inte fått sitta där. Ska inte säga vem kollegan är, men dom som läst denna blogg tidigare har nog inte så svårt att förstå vem hon är.

Det var en tant inne idag och handla. Hon skratta och sa att hon var 75 år och skulle köpa bindor. " Jag känner mig som 19 igen. Men det är inte så att jag ska ha bindorna för det man ska ha dom till utan av en helt annan anledning som du säkert förstår. Vi skratta bägge två och jag tänkte att du behöver inte tala om vad du ska ha dom till. Hon fortsatte att berätta hur hon kände inför detta köp och att hon tyckt att det var lite genant att behöva köpa dom. Men hon förstod nu att det inte var så farligt för folk borde ju begripa att denna tid var förbi för hennes del, hahahaaha. Vad jag skratta åt hennes förklaringar. Tanten tillhör en av våra stammisar och brukar inte vara så här pratsam. Hon tog sina bindor och sa "tack för att du är så förstående och ser det roliga i det här". Ja, vad säger man. Roligt var det i alla fall.

I kväll gjorde jag sensommarens första hemlagade potatismos. Riktigt gott. Något som jag saknat hela sommaren. När jag blivit bättre i ryggen ska jag banne mig göra kroppkakor. Då blir det en hel lördag vid spisen, vill ju ha lite i frysen för senare tillfälle. Och sen vill säkert Jonny ha lite, han älskar kroppkakor.

Nu ska jag lägga mig i soffan och vila ryggen lite. Får försöka att pina mig igenom Bosses älsklings program Fångarna på fortet. Ett program som jag bara tycker är så tråkigt.

Inga kommentarer: