fredag 5 augusti 2011

Ett oväntat besök.

Igår kväll fick vi ett oväntat besök. Ett besök som vi absolut inte hade kunnat tänka oss att få. Ett besök som blev ett riktigt krystat besök. Ett besök som vi många gånger har pratat om. Efter detta besök fick vi många funderingar om varför besökaren överhuvudtaget kommit på besök. Undra vad besökaren är ute efter för inte är det att personen vill ha kontakt igen. Menar en sån där normal kontakt, en kontakt som inte innebär att låna massa pengar o andra krav. Jag ska inte skriva om vem som kom. Inte än i alla fall. Kanske någon gång i framtiden.

Har nu fått upp nya gardiner i köket, blev ett helt nytt kök. När vi var ner och handla i centrumet passa jag på att springa in på hemtex för att se om det fanns någon fin duk som kunde passa till dom nya gardinerna. Köpte två stycken löpare och attans så fint det blev. Det blev så fint att till och med Bosse gick omkring och tala om hur fint det blev. Han som annars inte ser om man bytt gardiner, var helt imponerad, hahahahaha.

Idag ska Sandra och jag åka till frissan och göra oss fina i håret. Som vanligt vet jag inte hur jag ska ha håret. Kort ska det givetvis vara, men sen det där med färger blir lite svårare. Funderingar på om jag ska ha röda slingor eller kanske ljusa. Det brukar lösa sig när jag väl sitter hos frissan. Sandra ska för första gången i sitt liv klippa håret kort om hon inte ändrar sig förstås.

Inga kommentarer: