lördag 29 januari 2011

Vilken affärsidé.

För ett tag sen satt Sandra och jag och mådde så dåligt av snö och kyla. Vi börja att fantisera om att flytta ner till Gran Canaria på vinterhalvåret. För att få lite extra fickpengar skulle vi börja sälja strumpor och raggsocker till turisterna, gubbsen skulle få åka till flygplatsen och sälja till hemvändarna. Medan jag och Sandra tog playan. Till tveksamma turister kunde vi berätta om hur kallt och snöigt det är uppe i Norden och det är inte alla som har stickade raggisar från holmarna, hahahahaha. Våra fantasier är det inte fel på och vi skratta så vi blev riktigt varma.

Just nu har jag inte så mycket att göra och kommer på många roliga samtal vi har haft. Sitter och skrattar för mig själv och får sura miner från Bosse. Han fattar ingenting och undrar om det är dags att lägga in mig på HS. Hahahahahahaha. Jag tror att det behövs en tjejkväll snart. För det är bara att konstatera att andra könet inte har samma humor som oss.

2 kommentarer:

Sandra sa...

Jag tycker vi fortfarande ska dra, fan vi lämnar gubbarna hemma ...

Kathrin sa...

Hahahahaha, det blir bara bättre och bättre. Kanske inte helt fel, men vem ska sköta alla hemsysslor då? Vi lär ju inte ha tid, då det kommer vara playan som gäller. Men vi kommer säker på någon lösning:D