måndag 3 januari 2011

Nu är jag igång igen.

Årets första arbetsdag är avklarad. Och jag har rapporterat min vikt. Har gått upp ett kilo över jul och nyårshelgerna. Är nöjd med det för jag hade väntat mig en ökning med 2-3 kilo. Nu är det slut mumsat för mig.

Det första jag får se på jobbet i morse är att semlorna har kommit. Stålsatte mig att inte falla för suget efter denna godsak. Lova tyst för mig själv att jag ska vänta till fettisdagen och då ta en wienersemla om det går bra med viktis.

Om nu snö kunde försvinna eller det kunde bli ordentligt plogat på vägarna så jag kan börja mina morgonpromenader ner till tåget, skulle allt kännas bättre än bäst. Jag kallar dessa promenader för gratis motion och allt gratis är gött sägs det.

1 kommentar:

Livsnjuterska sa...

Ett kilos uppgång är inte något alls, i tanke på att det har varit både jul och nyår, du är duktig du, det måste jag säga!
Ja, vet ju som sagt att det är kolhydrat, ris/pasta och potati och vitt bröd som jag inte ens ska titta åt, de gör att jag går upp direkt.
Jag tillät mej att äta potatisgratäng med massvis av grädde i och åt gladeligen.
Men får väl oxå vara nöjd 2.5 kg upp visade vågen. Men är redan på nedgång, bara jag låter bli de här förbaskade kolhydraterna, hahahahahahahahhaha!
Kraaaaaaaaaaaaaam