lördag 29 januari 2011

Flygplats Valan.

Sandra lyckades få ett riktigt roligt kort på "Gluggis"


Genom min kära söta kusin har jag sett en fin film över Mageröya och Honningsvåg. Filmen handla mest om deras flygplats. Men mycket fina flygbilder över ön. Fick lite längtan att åka dit. Sist vi var upp dit ( Bosses första gång) hade vi turen att ha sol 24 timmar per dygn. Mina kusiner som är uppväxta där har aldrig varit med om något liknande. Dom sa hela tiden att det måste vara Bosse som hade solen med sig. För solen kom med oss och försvann med oss.


Jag har många fina minnen därifrån. Min mamma föddes där så vi semestra ofta där. Numera har dom flesta av mina kusiner flyttat runt om i Norge. Men några bor ju kvar så husrum har vi om vi bara kommer upp.


Nu hade jag tänkt visa lite bilder från vår resa upp till Nordkap, men jag får inte scannern att fungera. Så typiskt! Jag blir så irriterad när inte mina tekniska prylar fungerar som dom ska. Jag får försöka lösa problemen och återkomma med bilder.


Jag sätter in ett roligt kort på Felicia istället. Den här bilden får mig och hennes mamma att skratta så tårarna rinner och magen värker.

Inga kommentarer: