måndag 17 januari 2011

En massa flygande Rockyn.

Har precis sett ett program om skogselefanten. Intressant var det, dom har runda öron och rosa betar. Mankhöjden var endast 2 meter. För första gången fick vi se en stor flock med grå jakon flyga över träden. Har aldrig sett det på tv förut. Det var riktigt läckert att se dessa underbara papegojor flyga fritt i sin normala miljö.

Är så trött på denna vinter. I dag har man behövt ett par skridskor på sig och kylan kommer tillbaka i morgon så det blir väl etter värre då. Jag såg nog ut som Bambi på hal is när jag tog mig till jobbet. Och det var jag nog inte ensam om. Hahahahahaha, vad roligt folk kan ha som sitter och ser ut från sina fönster sådana här dagar.

Sandra har beställt något som hon inte vill tala om vad det är för något. Hon ska berätta när det har kommit på posten. Jag har sagt så många gånger till henne att har man sagt a får man banne mig säga b också. Undrar om det inte kan vara en ny mobil eller kan det vara något klädesplagg? Nyfiken, vad är det?

Måste sluta för jag har en goja som har fått noja. Han vill att jag ska komma och gosa med honom. Tjatet om att gosa vill inte avta så det får bli en gose stund innan han ska sova.

3 kommentarer:

Livsnjuterska sa...

Ja, vi såg oxå programmet om skogelefanterna och vi tyckte att det var intressant. Otroligt, kvinnan lämnade sin familj för elefanterna och hade spenderat 20 år tillsammans med och i slutet sa hon att så länge hon kunde gå skulle stanna kvar.
Hon tänkte till och med som en elefant för att kunna förstå deras sätt att tala,
Verkligen faschinerande.
Ja, jag läste jag oxå Sandras blogg om paketet, jag trodde att du visste vad det var. Om jag är nyfiken vad är inte du då, som är hennes mor, hihihihihihihihihihi!
Kraaaaaaaaaaaaam

Sandra sa...

ha ha, ingen mobil eller några kläder:)

Kathrin sa...

Ingen ny vagn får jag hoppas.