lördag 1 januari 2011

Årets första dag.











Jaha, nu har vi vi den 1/1 2011 och ett helt nytt år framför oss. I går åt vi den traditionella gratinerade hummern ( mums), sen högg vi in på inbakad oxfilé med hasselbackspotatis och rödvinssås. Efter det blev det en espresso och chokladmousse. Det värsta med denna middag är att jag blir så förbenat mätt. Ostbrickan som var tänkt att tas senare på kvällen blev som vanligt kvar och får ätas ikväll istället. Vad mer kan jag säga om nyårsaftonen 2010, mer än att jag sov ut det gamla och sov in det nya. Jag var vaken vid tolvslaget och var ut på altanen o såg fyrverkerierna men mer var det inte.
Idag ska jag göra så lite som möjligt. Kanske blir det en tur upp till svärmor till kvällen. Svärfar kämpar tydligen på för vi har inte hört något annat. Svärmor och hans barn turas om med att sitta uppe hos honom.
Ska nu ta mig årets första latte och njuta av morgonen. Det är knäpptyst både inne och ute. Folket ligger väl och sover efter allt firande. Det känns som det bara är jag som är vaken. Rocky som brukar sitta och småprata vid den här tiden på dygnet är helt död. Det var väl tufft för honom med alla smällare mitt i natten.

1 kommentar:

Livsnjuterska sa...

Åh, så mycket gott du hade att bjuda på, smaskigt värre, du kan du Kathrin!

Kraaaaaaaaaaam och önskar dej det allra bästa av 2011