onsdag 10 februari 2010

Ser framåt.

Här sitter jag och bekymrar mig för småsaker när det finns andra som har det tusen resor värre. En av Sandras kompisars mamma har det jobbigt och jag lider med henne. Det är så mycket man skulle vilja göra men man kan inte gör något. Det enda man kan göra är att hålla tummarna och hoppas på att allt går bra. Om du läser detta, ska du veta att jag tänker mycket på er.
Linserna är ett kapitel för sig. Tror att jag har kommit på vad felet är. Får se imorgon om jag har rätt. Vad det är ska jag inte ta upp här, för då kan man tro att jag är helt körd i huvudet. I och för sig så kan jag ju vara det, men det är ju inget man vill skryta om. Hur som helst så blir det skönt att träffa optikern på lördag.
Snart lägger jag den här dagen bakom mig. En ny kall dag har jag framför mig. Det är snart mitten av februari och då är det snart slut på denna vintern. Men inte säkert att snön försvinner till midsommaren. Tänk er midsommarsill och nubbe i en snödriva. Drinken behöver ingen is, bara att ställa glaset i drivan. Blir det kallt kan man kanske värma sig mot husväggen om solen vill infinna sig. Vattenkubb blir en riktig hit. Tänk vad roligt vi kan ha det. Man ska ju inte se allt i svart. Det finns alltid något bra i allt även om man inte kan tro det.

Inga kommentarer: