lördag 20 februari 2010

Räkmacka.

Vi gjorde räkmackor som vi smällde i oss med en gång. När jag satt och skala räkorna kom jag att tänka på Sandra. Hon har skrytit om sina räkmackor och har lovat att bjuda oss på dom ( när det blir sa hon aldrig). Hon satt och berätta hur hon gjorde. Avslutningen var bara för mycket. Det viktigaste momentet var att man skulle lägga räkorna ovanpå mackan, sa hon. Hahahahahahahahaha, det är nog nåt hon har ångrat sig många gånger att hon sa. Vad vi har skrattat åt den förklaringen. Kanske det är därför som hon inte har bjudit oss än, hahaha. Men vad gör väl det, hon bjöd i alla fall på ett gott skratt.
Sandra, vi vill smaka dina räkmackor. Snälla, snälla du. Fixa några mackor och bjud över oss. Det låter så gott med räkor som ligger ovanpå mackan.

Det var nog någon mening med att bilrutan sprack. Hade vi åkt så hade vi inte kunnat åka hem ikväll. För det har blivit sämre väder igen. Och jag tror inte det hade varit så uppskattat att ha oss som gäster över natten. Inte för att det är vi utan på grund av platsbrist.

Inga kommentarer: