torsdag 11 juni 2009

Redan torsdag

Snart är den här arbetsveckan slut. Sen har man bara tre veckor kvar till semestern. Det ska bli så skönt att ha fyra veckor ledigt. Nästa helg har vi midsommar, sen går vi mot mörkare tider igen. Har precis kolla på väderleks rapporten på TV:n och det ser ut som att det ska bli dåligt väder ( som vanligt) till midsommaren Så det blir väl till att sitta inne då. I år ska vi äta en sill-lunch, så får man grilla mot kvällen. Om det inte regnar förstås. Har egentligen inte så stor lust att fira midsommar i år. Men det är över en vecka dit, så lusten hinner nog ändra sig några gånger. Camilla ville att vi skulle komma över till Fredrik och fira midsommar. Vi får se hur det blir. Hon ville ha svaret på lördag. Nackdelen med att åka dit är att man missar sill-lunchen, man kan inte äta sill utan nubben på midsommaren Och man kan inte köra bil om man tar en nubbe. Får sitta här med beslutsångest tills på lördag.
I tisdags var vi upp och fira svärmor. Hon vart så glad över fotoboken som jag hade gjort till henne. Det blev som vanligt för mycket fikabröd. Hon är som alla gamlingar, det ska bullas upp med kakor, bullar och tårtor.
Nu ska jag kolla upp lite avgångstider på båtarna som går till Birka och Gripsholm. Det är två utflykter vi hade tänkt göra på semestern.

Inga kommentarer: