torsdag 27 mars 2014

Snart är det helg.

Sista torsdagen i mars är snart slut. Tiden rullar fort förbi. Igår började snuva om igen men jag är fortfarande feberfri så jag jobbar på som vanligt. Jobbar en dag till sen har jag tre dagar ledigt och hoppas på att jag lyckas bli frisk tills på tisdag.

I slutet på april ska vi på barndop. Lillebrorsans andra barnbarn ska döpas och han får namnet Winsthon. Det ska bli roligt att träffa hela familjen igen. Vi brukar skämta om att det är till dop, bröllop och begravningar som vi alla träffas och lite så är det nog. Men är man en stor släkt så blir det svårt att ordna träffar på ett smidigt sätt.

På lördag är det inne-friflygardag för papegojor och jag ska försöka att hinna med att svänga förbi och titta hur det fungerar. Tar inte med mig Jerry denna gång dels för att det är lite för kallt ute för honom och sen vill jag se hur det fungerar. Jag tror att det är roligare med ute-friflygning och det kommer en hel del chanser till det i sommar.

Nu ska jag fixa mig för natten och ta med mig nässpray och pappersnäsdukar och gå upp till sängen. God natt och sov så gott.

Inga kommentarer: