söndag 12 augusti 2012

Fikagäster.

Har precis haft fint söndags besök. Mina barbarn Ebba och Rasmus kom över på en fika med sina föräldrar. Ebba berättade att dom åkte lastbil och att den stod parkerad ute på den stora vägen. Rasmus var lika glad som vanligt. Han hade en jäkla hastighet när han togs sig över golven ut till altanen.

Råkar det bli fint väder någon helg framöver ska vi ta oss till Gustavsberg och grilla på deras terrass. Jag stormtrivs i deras lägenhet, om vi någon gång bestämmer oss för att bosätta oss i en lägenhet så vill jag ha en liknande lägenhet. En jättestor terrass är ett måste.

Det blev silver i handboll, igen. Killarna kämpa bra men det räckte inte till vinst, men dom kan vara glada för silvret då dom inte var några favoriter i början av OS. Nu sitter kommentatorerna och talar om vad svenskarna skulle ha gjort för att vinna. Jag blir så trött på dom, varför talar dom inte om för spelarna innan dom spelar hur det ska gå till för att vinna eller ännu bättre, varför kliver dom inte ut på plan själva och vinner matchen.

Nu ska jag laga till middagen, det blir Tikka Masala, kyckling, jasminris, raita ( yoghurtsås) och naan bröd, mums.

Inga kommentarer: