torsdag 2 augusti 2012

Ändrade planer!!!!!!!!

Det är lite mycket nu. Svärmor har blivit lite mer virrig än vanligt och på det har hon även blivit lite deppig. Vi var upp till henne i tisdags och då var allt som det skulle, kanske lite virrig då. Men det är vi ju vana med. Igår ringde svägerskan och hade lite funderingar om svärmor. Svägerska är uppe på sitt land i Tierp och hade tagit tåget ner igår för att fixa med svärmors räkningar. Hon hade givetvis pratat med svärmor och var nu lite orolig. I morse ringde Bosse till sin syster som var på väg upp till landet igen och fick reda på att svärmor var deppig och att hon ringt till deras faster och beklagat sig. Hon hade gråtit och tyckt att hon lika gärna kunde gå till skogs o hänga sig. Efter samtalet med sin syster ringde Bosse upp sin mamma och då var hon precis som vanligt. Bosse sa till henne att vi kommer och hämtar dig i morgon så kan du ligga över hos oss. Vi får ta en grillkväll med henne och så får vi hitta på något skojsigt på lördag. Det kanske piggar upp gumman lite. Samtidig har Bosse en massa målning som måste göras innan vi börjar att jobba nästa vecka. Och jag behöver ta fram häcksaxen och klippa häckarna som har växt alldeles för mycket på bredden. Men jag har sagt det förr och kan ju säga det igen, jobben springer inte ifrån oss, det kan ju finnas viktigare saker att göra. Och just nu är det nog viktigare att umgås och ta hand om svärmor lite.

Under dagen har vi handlat hem mat så vi slipper jäkta med det i morgon och Bosse har även hunnit måla lite nu mot kvällningen. Man får väl vara nöjd med det lilla vi gjort och att trallen nu är färdig målad, bara ytterdörrarna som ska målas. Men en vända idag och en vända imorgon sen kanske en vända på lördag så borde det räcka för dörrarna får vi hoppas. Solen ligger på dom nästan hela dagarna och det är ett par år sedan vi målade dom, så dom är så torra att färgen försvinner lika fort som målarfärgen kommer på. Målarfärg är det väl inte utan mer färgad olja eller något ditåt. Jag kan inte så mycket om dessa grejer för mig är nog allt målarfärg, hahahaha.

Ha en trevlig torsdags kväll.

1 kommentar:

Livsnjuterska sa...

Svärmor kan nog skatta sej lycklig som har er. Men det är ju en självklarhet att man finns där förö dom. Inte lätt att bli gammal och virrig och depremerad. Stackars tanten.

Det visste jag inte att 5 kg var en storlek, bra att veta. Ja byxorna hänger lite nu, hahahahaahaha. Men man få´r kämpa tappert när man är i den här åldern, det är inte som när man var ung inte.

Kram och ha en trevlig torsdag du oxå