måndag 6 augusti 2012

En riktigt bra dag......

Första arbetsdagen avklarad efter semestern. Det tog emot i morse, hade absolut inte någon lust att åka hemifrån. Men iväg kom jag, fick sätta på mig en tröja då det inte var någon värme att tala om. Skulle behövt min skinnjacka om jag ska vara ärlig. Har haft en trevlig dag på jobbet och dagen flög förbi, vips så var klockan dags att gå hem. Både jag och Bosse tycker det är ganska skönt att komma in i normala rutiner igen och vi båda ser fram emot att få gå och jobba i morgon. Hahahaha, trodde aldrig att jag skulle tycka så. Måste vara åldern som spelar mig ett spratt.

En del har hänt på jobbet medans jag har haft semester. En tjej har slutat och en ny har börjat. Alla har fått nya arbetstider som träder i kraft i nästa månadsskifte. Jag har fått bra tider och är nöjd. Kommer att jobba varannan lördag och varannan helg blir det långledigt. Inga kvällstider blir det då det har tagits hänsyn till min diabetes och min insulinbehandling. Har vetat om tiderna ett tag och chefen fråga mig idag om vad jag tyckte om tiderna. Jag sa som det va, att jag är helt nöjd.

Nu öppnade himlen sig, det vräker ner. Skönt att man är hemma och inte behöver att gå ut något mer idag. Kan sitta här och njuta av ljudet av regn på vårt altantak, det är första gången den här sommaren som jag gör det. Hahahaha, lite mycket konstiga känslor ut i min knopp idag kan man tycka.

Ha en bra måndags kväll.

Inga kommentarer: