lördag 18 juli 2009

Ja, så är jag tillbaka framför datorn igen. Har precis slängt in veckans V75. Nu är det bara att in förskaffa en flaska skumpa och se om det ger någon tur. Förra veckan blev det bara sex rätt och dålig utdelning. Vill gärna tro att det berodde på att vi glömt skumpan. Men turen kan ju också ha vänt. Tog också fram Jannes rad till Bosse, vi kan hoppas på att han lyckas.
I torsdags var vi på Palmitos park. Den var grönare än sist vi var där, det beror nog på branden 2007. Dom hade gjort iordning en liten minneslund med foton över alla områden som blev förstörda, och när man såg bilderna så kunde man inte riktigt tro att det var sant. Det var ganska mycket som var förstört. Dom hade även bilder på den nya anläggningen som dom höll på att bygga. Det ska bli en ny arena som dom ska ha delfinshower på. Hoppas den blir färdig till nästa år, då kan Liam få se en delfinshow tillsammans med oss live(en som vi inte har sett förut). Rovfågelshowen var inte så lätt att spela in som jag inbillat mig, men det blev i alla fall lite bra bilder . Aramis var fortfarande kvar, fick in en del bra bilder på honom. Det var två örnar som inte ville komma ner medans showen höll på. En av dom kom ner när dom hade den exotiska fågelshowen. Vi satt och tog en öl, när det helt plötsligt blev mörkt över oss, det var örnen som var ca. 1 meter över oss. Det var så häftigt, givetvis hann jag inte med att ta kort på den. Jag hade precis lagt ner kameran, så typiskt. Men en härlig dag hade vi, vädret var perfekt för en dag på Palmitos, ej fullt solsken.
I går efter att vi kom upp från poolen för att göra iordning oss för att åka till Puerto Rico, så ringde telefonen i lägenheten. Det var tanten från receptionen. Hon frågade mig vad vi hade gjort under soffan eftersom det var någonting som inte gick bort när dom städat. Jag fatta ingenting (vi hade ju inte varit under soffan och inte hade vi spillt något heller). Jag sa att jag inte fatta vad hon menar och tittar även under soffan men såg ingenting. Hon avslutar med att vi måste vara försiktiga. Det tog väl knappt 5 minuter så ringde det på dörren det var tanten som kom upp för att be om ursäkt. Hon hade tagit fel på lägenhetsnumret, det var inte 4:an utan våran granne på 6:an. Dom är norrbaggar som bor där, och dom har stört oss med sitt dragande med möbler över golven hela kvällarna sen dom kom. Tanten från receptionen berätta att det var en stor svart fläk under soffan och den gick inte att ta bort, golvet var förstört. Hon undra om vi var ressällskap med dom, men vi sa att det var vi inte. På kvällen när norrbaggarna kom tillbaka var dom jävligt tysta hela kvällen. Antagligen har dom fått reda på det hela och jag kan tänka mig att dom är ersättnings skyldiga. I vilket fall som helst så ligger dom för första gången vid poolen idag.
Nu ska vi ner till poolen och lägga oss och läsa lite. Några dopp blir det också.

Inga kommentarer: