onsdag 15 juli 2009

En vecka kvar.

I går var vi och åt middag på vår favorit krog. Vi fira vår förlovningsdag. Fick recept på en ny drink, den heter Gran Canaria. Det är den nya bartendern som har hittat på den. Kanon god. I dag har vi tagit oss en vilodag från sol och bad. Har mest suttit på hotellet och läst böcker. Bosse som inte brukar att läsa böcker har blivit helt såld på Snabba cash. Vi har knapp pratat med varandra bara för att han inte kan släppa boken. I dag kom ett ett gäng nya svenskar och danskar till hotellet. Nu ser man att man har fått färg om man jämför med dom. Norrbaggarna som hade lägenheterna brevid oss stack i morse, deras ungar var bara för mycket. Dom kom i lördags, på natten till söndagen var deras söner på väg att klättra in till oss via balkongen. Deras yngre ungar sprang från morgon till kväll i korridoren utanför och gapa. Så nu är det riktigt lugnt och skönt igen. Annars så är nog det har hotellet ett av dom bättre som vi har lägga på. Inga som bokar solstolarna tidigt på morgonen ( det är första gången vi har varit med om det). Personalen är hur trevliga som helst.
I morgon ska vi åka till Palmitos park. Det ska bli kul att se hur det ser ut efter branden för nåt år sen. Ska även spela in örn showen. Liam kommer nog att gilla den. Han har i alla fall gillat den lilla snutt vi har på DVD. Hoppas att vi hittar något till honom där. Jag vet inte riktigt vad man ska köpa till honom. Jag chatta med Sandra för ett tag sen, och fråga henne vad man kunde tänka sig att köpa men fick inget svar. Vet inte om hon inte ville svara eller om det blev något fel på överföringen. Men skit det samma, grabben ska i alla fall få nåt, så jag får kolla vidare. Jag saknar barnbarn lite, men jag hade en film i kameran så jag kan titta på den när jag börjar sakna dom för mycket. Felicia på allsång i Hågelby, Ebba på altanen och Liam. Sen har jag kort i kameran på samtliga barn.
Nu är det bara en vecka kvar, tiden går fort här nere. Man skulle ha längre semestrar så att man kunde vara borta i minst en månad. Men vi får njuta den vecka som är kvar innan vi ska upp till regnet i Sverige. Om det inte regnar nu så börjar det säkert att regna när vi kommer hem. Nej nu ska jag börja med maten. Vi tänker inte gå ut och äta i kväll utan har bestämt oss för att fixa till lite själva. Sen ska vi gå och lägga oss tidigt så att vi är pigga i morgonbitti. Det blir tidigt då bussen går klockan 10 från Puerto Rico. Och det är en bit emellan Amadores och Puerto Rico.

Inga kommentarer: