tisdag 15 oktober 2013

Fel arena.

Jag har ju berättat att vi ska på fotboll den 27/10 i Friends Arena. Sandra ringde nu i kväll och berättade att det inte var där utan det ska vara Tele2 arena som ligger vid Globen. Det är ju tur att Mille är lite vaken och sa till henne att det var fel arena hon sagt. Annars hade vi åkt till fel sida av stan, hahahaha. Jag hade litat på Sandra och hon hade tagit oss till fel arena, tänk vad Liam skulle bli arg på oss. Nu är det så att både jag och Sandra är helt ointresserade av fotboll och alla dessa arenor som poppar upp lite överallt runt Stockholm har vi noll koll på. Stackars Liam som ska vara tvungen att åka med två helt förvirrade tanter. Men nu vet vi i alla fall vart vi ska åka.

Har börjat att leta efter en ny bur åt Rocky. Vi vill ha en bur på hjul och stor ska den vara. Har hittat några modeller jag kan tänka mig. Jag har nu jättesvårt att bestämma mig för vilken jag vill ha. Beslutsångest, vad är det? Egentligen vill jag beställa med en gång, har lite svårt med det där att vänta. Men det är inte några billiga burar till papegojor, så det gäller att den nya buren blir rätt från början. Många saker att tänka på. Har aldrig tänk på hur mycket en sådan bur kan väga, blev bra paff när jag så vikterna. Dom ligger på 60kg och uppåt, av dom jag kan tänka mig vägde den tyngsta 117kg. Rocky kommer att sitta säkert, för dom vikterna välter man inte hur som helst.

Snart dags att krypa i säng. Och i morgon är det redan onsdag. Den vecka som jag har ledigt på måndagen känns kort, även om jag jobba fem dagar så känns den kortare än en normal vecka. Kan bero på att lördagen är så annorlunda än en vanlig dag på jobbet. Med den konstiga förklaring avslutar jag för idag. God natt och sov gott.