lördag 2 juni 2012

Regn, regn och åter regn. Regnat har det gjort utan uppehåll i ett och ett halvt dygn nu. Ska det aldrig sluta. Det har lovats regn långt in i nästa vecka och nu är jag så glad att vi bokade resan ner till holmarna. Nu vet jag att det åtminstonde blir två veckor med sol och värme. På tal om temperatur, idag har vi som max haft +6 grader. Rena vinterkylan om ni frågar mig. Jag har ju varit och klippt mig och min frisör har tagit fram vinterjackan igen och det tänker nog jag också. Varför ska man gå omkring och frysa? Åker den fram så är det första gången i mitt liv som jag har vinterjacka på mig i juni månad.

Besöket hos frissan var som vanligt riktigt trevligt och resultatet blev som vanligt kanonbra. Grundfärgen är fortsatt svart och sen blev det en hel del rött på det. Min frisör har fria händer och sa att den här gången tar vi inte sommarkort för det är alldeles för kallt ute så du får stå ut med vinterpälsen ett tag till, hahahaha. Hon får ju till det även när hon inte har saxen i handen,hihi.

Annars har det inte hänt så mycket mer än lite städning och så klart Rockys dusch som han sitter och tjatar om. Men han tycket inte det var så skönt när han väl kommit in i duschen. Han höll sina vingar tajt mot kroppen. Dom brukar han alltid fälla ut så han ser ut som en örn i flykt. Men jag har full förståelse för att han inte ville njuta idag. Han tycker säkert att det är kallare än vanligt och med mitt gnäll om att kylan så hade han nog helst sluppit duschen. Efter duschen gav han mig sitt onda öga och jag såg riktigt hur hans tankar gick. Tankar som , jävla kärring, duschar gör man när det är varmt ute, se nu hur jag sitter upp burrad och lider. Nu kommer jag inte vara kompis med dig på ett bra tag. Kan tala om att han fortfarande är sur på mig, så fort jag kommer i närheten av honom vänder han ryggen till. Tror att han kan vara riktigt långsint, den rackaren. Får se om han är fortfarande är sur i morgon och är han det får jag hota honom med en dusch till om inte han blir på bättre humör,hahahaha.

Nu ska jag se Mästarnas mästare. Ha ett bra slut på lördagen.

1 kommentar:

Livsnjuterska sa...

Den där gojan, är en tuffing och jäklans rolig, måste jag säga. hahahahahahaha.
Ja, både Sandra och Sofie har haft det jäkla tufft. Vi pratade just om detta Sofie och jag vilka läkare det finns på Karolinska. Skrämmande. Vilken galen värld vi lever i och värre blir det väl, nu när straffen kommer att bli mildare för de perversa galningarna.
Kram och ha en bra dag