onsdag 27 juni 2012

14 dagar kvar.

Om 14 dagar sitter vi på vår favorit resturang nere i Puerto Rico och myser i värmen. Är säkert riktigt trött efter resan och det blir en tidig kväll. 7 arbetsdagar kvar till den efterlängtade semestern. Så skönt det ska bli med fyra veckors ledighet.

Passet har jag hämtat och alla papper som ska med har jag lagt i en bunt som jag ska lägga i plastfickor. Har beställt 15 kg extra bagagevikt, vågar inte lita på att jag skulle klara mig med den vikt som normalt ingår. Gubben har så roligt åt mina små bekymmer med vikten. Han tycker inte det ska vara så svårt att packa ner lagom med kläder, men så är han ju karl och har inte samma bekymmer som oss kvinnor när det gäller kläder som ska packas. Jag lyckas jämt med att få med mig alldeles för mycket men jag lovar att om jag skulle ta bort något så skulle jag ångra mig när jag väl är nere på resemålet. Man skulle egentligen spela in sig själv när man packar sin resväska, hahahaha, och sen titta på filmen när man är på depp humör, hahahaha.

Passa på och beställa en flaska lukta gott, jag gillar ck one och den har kommit i en ny doft (ck on chock) och vet inte hur den doftar så det är bara att hoppas på att man inte får en chock när man öppnar flaska, hahaha.

Har bokat klipptid inför semestern och passar på att lämna vår goja till hans fosterhem samtidigt. Visserligen har min frissa tänkt sig att ha ledigt den veckan vi åker men snäll som hon är så klipper hon mig i samband med att vi lämnar Rocky. Hon är en klippa och är guld värd. Vänner som henne och hennes familj växer inte på träd, hos dom finns inte ordet omöjligt.

Gäsp, nu börjar tröttheten komma och jag ser på klockan att det nog är dags att göra i ordning sig för sängen. Så jag av slutar och säger som vår goja " ska sova nu, godnatt och sov så gott, syns i morgon".

1 kommentar:

Livsnjuterska sa...

Åh, så underbart med semester och ha nu så himlans underbart som du bara kan. Ja, kläder är ett dilemma. Nästa gång jag reser ska jag inte alls ta med något, utan en tom resväska.
Är så sugen på att resa innan Malaysia resan, så jag tror att det ev blir en ensamresa för mej om nu inte solen infinner sej förståss.

Kram och ha en trevlig helg.