lördag 9 juni 2012

Hipp hipp hurra!!!

 Svärmor fyller 85 år idag. Hon ville att vi skulle åka någonstans och äta gott.

 Carina hade bokat bord på Sundby Gårds värdshus, dit vi åkte för att inta en brunch.

 Här har vi börjat våra matorgier. Som vanligt åt vi alla alldeles för mycket.

 Efter två och en halv timmes matorgier så besluta vi oss för en kortare promenad innan vi satte oss i bilarna för att åka hem till svärmor.

 Det fanns en liten badstrand med ett café.

 Sunby gårds värdshus.

 En av många stora ekar.

 Vi var övermätta så promenaden gick inte fort, mest så stod vi stilla och snacka en massa strunt.

Återigen en bild på vårt matintag. Jag glömde att sätta på blixten så första bilden med oss till bords blev lite mörk, den här bilden blev mycket ljusare.

Väl hemma hos svärmor blev det fika. Hon ville duka på en massa fika bröd som vi alla sa nej till. Ingen ville ha någon mer fast att tugga. En slät kopp kaffe var tillräckligt jobbigt. Alla längta hem till soffor och sängar, tanken att få lägga sig ner och få sova lite middag fanns där mest hela tiden hos oss alla. Förutom hos 85-åringen som var pigg som en mört. Om hon fått som hon velat så hade vi suttit kvar uppe hos henne.

Vi hade tänkt att det skulle vara lagom att äta smörgåstårta nu ikväll men den får vänta tills imorgon. Bara tanken på mat gör oss illamående. Mitt kvällsinsulin kunde jag ta utan något att äta då mitt blodsocker låg hög. Lite får man ju slarva vid sådana här tillfällen. Det är tur att det inte sker så ofta. Jag brukar vara noga med maten och medicinerna, men jag kan bara inte få i mig någon fast föda  efter denna brunchen. Att man aldrig lär sig att sluta äta i tid.

Ska göra sängen sällskap och lägga mig o läsa. Men det känns som om John Blund kommer ganska fort så så mycket läsning blir inte. Godnatt.

Inga kommentarer: