måndag 25 juni 2012

Jag såg och kände solen ikväll!!!

Regn, regn åter regn och inte ser det så mycket bättre ut när man ser väderleksrapporten. Tydligen så har regnet kommit för att stanna. Det är synd om dom som har tagit tidig semester och inte ska fara ner till solen. Jag är glad att vi bokade vår resa ner till solen och värmen i våras och nu kan se fram emot två veckor med garanterad sol, värme och bad om drygt två veckor.

Vi hade ett mini möte med vår samfällighetsförening ang. parkeringseländet. Regnet gjorde ett uppehåll och han där uppe såg till att vi fick en värmande sol under den kvarten vi stod där ute vid vår undercentral. Men i stort sätt hann vi bara in så öppna sig himmelen och regnet bara vräkte ner. Man får vara glad för det lilla. Inte en chans att få glömma hur skönt det är med en värmande sol över våra frusna kroppar, det är lite som om han där uppe gillar det där med tortyr.

Dom sa på nyheterna att det har sålts resor som aldrig för idag. Nästan alla resor är slut. Det svenska vädret står inte högt just nu och givetvis så bokar dom som har råd och lyckas få tag i en resa till solen nu. Resorna har blivit en femhundring dyrare än igår sa dom på en resebyrå. Det klirrar bra nu i resebyråernas kassor.

Jag är fortfarande trött efter midsommaraftonens nattsudd med våra gamlingar så jag ska snart krypa ner i sängen och hoppas på en lång natt sömn. Godnatt och sov så gott.

Inga kommentarer: