lördag 31 oktober 2009

Sovmorgon vad skönt.

Den här lördagen fick jag en väl förtjänt sovmorgon. Jag sov till klockan nio och trodde knappt mina ögon när jag titta på klockan. Det är längesen jag sov så här länge måste vara på grund av att jag inte är riktigt frisk. Men jag är feberfri och halsen känns mycket bättre. Så det lutar nog mot att det är vaccineringen som ställt till det.
Bosse och hans bror Börje har fått en ny tradition. Dom har fredags samtal per telefon. Det är roligt att höra dom. Fnissar som värsta tonåringarna. Det är ett resultat av min 50-års fest. Dom har haft en skit dålig kontakt sen flera år tillbaka så det är extra roligt att dom återupptar den. Nästa lördag har Bosse bjudit över Börje och Marie på middag och bowlingturne. Det ser vi fram i mot. Börje har alltid varit lite egen. Och har varit mer eller mindre lite folkskygg. Han har alltid haft ursäkter till att inte ställa upp på födelsedagsfester och släkt middagar. Efter att Marie kom in i bilden så har han blivit en helt annan kille. Bara att han tacka ja till min fest och verkligen kom är ett bevis på att han är på rätt väg.
Resten av dagen ska jag ta det lugnt och sätta mig ner med pappas papper som jag ligger efter med. Har i stort sätt noll koll för tillfället. Men det är inte så farligt som det låter. Det största problemet är att mamma åker omkring och handlar till honom och lägger ut pengar som jag sen ska plocka ut från hans konton och det ska sedan redovisas till överförmyndaren. Jag ska fixa så att hon får en "månadspeng" som hon kan använda i stället. Hoppas att hon kan hålla sig till dessa pengarna. Hon har lite svårt att förstå att hon inte kan göra som hon vill längre. Tanten har blivit gammal.

Inga kommentarer: