söndag 18 oktober 2009

En lugn helg.

Den här helgen har det inte blivit mycket gjort. Har mest suttit i soffan och slöat. Kroppen är helt slut efter den här förkylningen som inte vill ge med sig. Idag var det tänkt att jag skulle ut och försöka få tag i ett par höstskor men känner att jag inte kommer att orka springa och leta efter skor. Så jag kommer att ta det lugnt hela dagen. Kanske är det bäst mot min förkylning. Jag inbillar mig det i alla fall.
Prata med min storebror igår. Han skulle kolla fotona han tog på festen och sända över dom till mig. Han är för go han. Han tyckte att det var en lyckad fest och att det hade varit trevligt. Jag kan bara hålla med. Det var kul att träffa alla, det är något man skulle göra oftare. Men tiden räcker liksom inte till eller så är man bara för slö och bekväm för att ordna till något.
Börje ringde i fredags och skulle bara tala om att han och Marie var uppe i stugan i Hälsingland och att dom satt framför brasan och bara njöt av ledigheten. Han är riktigt rolig. Om han trodde att vi skulle bli avundsjuka så trodde han helt rätt. Det hade varit mysigt med en stuga uppåt landet som man kunde tillbringa helgerna i. Men man kan inte ha allt och jag undrar hur ofta man skulle vara där om man ägde en stuga. Vi kan ju alltid åka upp till dom och njuta, hahaha.
Nästa helg ska jag, Liam och Sandra gå på bio. Det ska bli roligt, vad det blir för film vet vi inte ännu. Måste kolla upp vad det går för barnfilmer. Sen ska vi äta ute. Liam får bestämma, då kan man nästan gissa vad det blir. Men det är hans belöning och det blir roligt att bara vi tre gör något tillsammans.
Så fort jag har blivit frisk ska jag planera en Gustavsbergsresa. Det var ju ett tag sen vi var där, så det är på tiden att vi åker dit. Ska passa på att kolla på lite porslin när vi är där. Bosse skulle behöva att köpa glas för pengarna han fick när han fyllde år. Men den mesta tiden ska jag njuta av lilla Ebba, som vi träffar alldeles för sällan. Jag hoppas att jag får vara frisk ett bra tag nu så att vi kan träffa dom lite oftare. Det tar ju inte så lång tid att åka dit, så vi får bättra oss på den punkten.

Inga kommentarer: