måndag 12 november 2012

Måndag och ledig.

I helgen har jag varit läxhjälp till Liam som hade en massa matteläxa över helgen. Det var så mycket att halva lördagen och en timme på söndagen gick åt innan han blev klar. Han och Felicia sov över från lördag till söndag. Bosse och Mille satt fast golvlisterna under köksskåpen i lördags och nu kan jag säga att köket är i stort sätt klart. Det är bara fläktskåpet och ett par bänklister som är kvar. Mille ska bygga något till fläktskåpet på sitt jobb och har jag tur så är det klart till nästa helg.

Idag har jag haft min efterlängtade lediga måndag. Vaknade som vanligt när Bosse gick upp. Började dagen med morgonentidningen och en mugg kaffe. Kände mig inte i form hade en tung huvudvärk och småfrös, lite ont i halsen också. Tog ett par treo strax innan frukost. Under dagen har jag hosta och nyst, men det känns bra nu. Hoppas att det bara var ett skrämselskott och att en förkylning håller sig miltals ifrån mig. Sandra ringde i morse och talade om att hon hade åkt på kräk sjukan, usch säger jag. Det är inte så länge sen vi hade besök av den sjukan och den vill vi inte ha tillbaka.

I morgon börjar en ny jobbvecka och jag har fem hela dagar framför mig. Nu sitter jag och väntar på att Sommarpratarna ska börja på tv:n, ett lite annorlunda program som jag tycker är ganska intressant. Eller kan det vara så att det är så annorlunda som gör det så intressant. Ska jag vara riktigt ärlig så brukar jag sova väldigt bra framför tv:n så jag missar en hel del av mitt tv-tittande, hahahaha. Så jag kanske inte är den rätta att tycka om programmen. Det skulle väl vara att ju bättre jag sover ju bättre program, hahahaha.

Inga kommentarer: