lördag 9 april 2011

Lördag.








Idag har vi badat i höga vågor. Jag hade mina linser på mig och då vill jag helst inte vara under vattnet med huvudet. Men idag gick det inte att undvika, vågorna var en meter höga, det var riktigt roligt nät dom kom. Jag som inte trodde att vi skulle kunna bada i Atlanten, men ack vad jag bedrog mig. Det blåser en hel del, men det är ljumma vindar som svalkar så där skönt. I vattnet är det ( hör och häpna) ca. +21 grader och JAG badar. Vid poolen kan man inte vara utan att få hjärnan kokt.
Jag har efter omständigheterna det bra. Men tankarna på pappa kommer med jämna mellanrum. Läkarna har sagt att om han klarar det här så är han riktigt strong. Samtidigt har dom sagt att vi ska vara inställda på att han inte klarar det den här gången. Jag hoppas ( kanske lite ego-trippat ) att han är kvar när jag kommer hem. Samtidigt så vill jag att han ska slippa lida mer. Den lilla stroken han fick innan vi åkte har nu slagit ut hela hans kropp. Han är helt förlamad, kan inte svälja och behöver syregas, näringsdropp. Ja, det finns en hel del till ang. det hela men orkar nog inte ta upp mer nu.
Jag är så stolt över Sandra som har taklat allt så bra och som har hjälp mig så mycket under vår vistelse här nere i Lanzarote. Hon är bara för go. Och att hon har bra kontakt med min mamma och på det viset kan förmedla mig om vad som händer och sker. Hon är guld värd. Undrar om hon inte brås på min mamma, när det gäller och det kommer svåra saker så är hon lugnet själv, en klippa.
Nog för denna gång. Ha det så bra.

1 kommentar:

Livsnjuterska sa...

Ja, härligt har ni det mitt i allt annat som du har runtomkring dej!

Måste kännas skönt mitt i allt att veta om att Sandra finns där hemma.

Kraaaaaaaaaaaaaaaam