tisdag 26 april 2011

Kontorskväll.

Så är jag äntligen klar med månadens räkningar. Det är en sån skön känsla när allt är klart. Det låter som om jag hade hur mycket räkningar som helst. Men så är inte fallet. Jag har hand om mammas räkningar och bankärende, till pappa är jag godman och då finns en hel del att göra bland annat att betala räkningar. Sen så har jag en gubbe som tycker det är så tråkig syssla och sen så klarar han inte av det där med internetbank och jag är så snäll så jag tar hand om allt hans pappersjobb. Sist men inte minst så har jag ju hand om mitt eget. Som ni förstår så blir det en hel del att göra i månadens slut. Jag har börjat att knappa in räkningar en gång i veckan för att slippa med allt i slutet av månaden. Men i och med att vi var på resande fot i två veckor så hann det komma en hel del räkningar och papper under den tiden. Så den här månaden får det bli en repris från den gamla tiden. Sen så har jag ju deklarationerna som ska vara klara innan måndag. Den här månaden är det en massa extra pappersarbete. Men tar man lite varje kväll den här veckan så blir det ju inte så jobbigt.

Bosse som varit arbetslös sen ett halvår tillbaka kan idag välja och vraka bland jobb. Det har ringt ett x-antal arbetsgivare hem till oss och velat att Bosse ska jobba åt dom. Idag ringde en snubbe från ett bemanningsföretag och erbjöd Bosse en massa olika arbetsplatser, han rabbla upp en hel lista. I morgon ska Bosse åter träffa en kille som ringde innan vi for på semester och erbjöd honom jobb. Dom träffades i torsdags och det lät bra men Bosse ville ha betänketid. Han prata med facket idag för att höra om företaget hade några anmärkningar på sig, men det hade dom inte. Så långt låter det bra. Det lutar mot att han kommer att ta det jobbet, han vill bara se hur det ser ut på arbetsplatsen + träffa en snubbe som han ska jobba med. Kunde aldrig trott att Bosse skulle vara så eftertraktad då han hunnit bli 62 år. Men arbetsgivarna vill ha äldre och erfarna killar till jobben. Bosse får den lön han begärt och allt annat som kommer till på lönen. Killen hoppas på att Bosse tar jobbet, han sa redan förra veckan att jobbet var Bosses om han ville ha det. Det ska bli kul att se om han tar jobbet.

Nej gott folk nu ska jag försöka få mig några timmars sömn. Så godnatt och sov gott.

1 kommentar:

Livsnjuterska sa...

Ja, du har att göra du: Ja inte verkar det som om din Bosse blir utan jobb inte. Annars verkar det ju vara svårt för andra i hans ålder.
Men han är väl en att lita på och har bra referenser.

Kraaaaaaaaaaaam