måndag 28 april 2014

Två fina flickor på besök.

Ella och Sofia var på besök med sig hade dom sin pappa. Cyklarna hade dom med sig och Ella berättade stolt att hon nu kunde cykla själv och det utan stödhjul. Vi har lekparken precis bredvid oss och det är många gånger tur att vi har den så nära. Sofia och Ella är som alla andra av våra barnbarn helt galna i att vistas där. Dom kom tidigare än vad som var sagt så vi hann med att fika innan grillen skulle tändas. Men tjejerna hade inte tid med något fika utan det var så mycket roligare med karusellen och gungbrädan.


Pappa Fredrik fick hjälpa till vid gungbrädan då Ella väger så mycket mer än lilla syster Sofia. Även vid karusellen fick han hjälpa till så att tjejerna kunde se hur det fungerade. Efter det fixade dom det helt själva. Efter ett par timmar grillade vi och som vanligt blev det lyckat. Ja, förutom att det började brinna lite väl häftig i vår grill. Men grabbarna var snabba med att stänga av gasolen så det blev inga skador. Det visade sig att vi inte tänkt på att byta fett uppsamlaren, jag som alltid brukar kolla den. Jag tänkte tyst för mig själv att det var nog någon där uppe (kanske pappa) som såg till att jag köpte en brandsläckare i morse. Men den behövde vi aldrig använda, hahaha. Jag ser nu hur viktigt det kan vara med att ha en brandsläckare ute på altanen. Egentligen ska man nog se till att ha några stycken ut placerade lite varstans i huset.
Nu ska jag titta lite på tv:n innan det är dags att lägga sig. I morgon är det jobbet som gäller, fem dagars arbete framför mig, men det gör inte så mycket då det ska bli sämre väder igen. Risk för snö men det tror jag inte så mycket på. Kyligare och regn tror jag mer på, så det kan ju vara skönt att sitta inne på jobbet.

Inga kommentarer: