måndag 28 april 2014

Fin, fint väder!!!

Nu är det ett tag sen jag skrev i min blogg. Vi har haft en hel del fina dagar med sol och värme, och även idag ser det ut som att vi får en kanon dag. I lördags döptes lillebrors barnbarn och efter dopet blev det smörgåstårta och fika ute på brorsans altan. Vädrets gudar var med oss och det blev en fin dag med sol och givetvis värme. Lillebrorsan som blir mer och mer lik vår farsa har även ärvt hans humor så det blev en massa skratt och råa skämt. Han älskar att retas med Sandra och hon är hakar snabbt på och levererar genast tillbaka roliga svar.

Felicia sov över hos oss efter dopet och vi hade en mys kväll. Igår efter frukosten såg man inte mycket av henne, hon var mest ute i lekparken och lekte med dom andra barnen. Gojorna fick stå ute på altanen hela dagen. Rocky fick jag duscha några gånger för det blir varmt i solen. Jerry som inte gillar min blomsterspruta (som jag använder när dom är ute) godkände att få vatten över sig om jag bara stod på avstånd. Tror att han börjar förstå att det kanske inte är helt fel med en dusch i värmen efter att han sett Rocky njuta av det. Vi fortsätter att utsätta honom för lite sprutande från flaskan så han lär sig hur härligt det är att få svalka av sig med en dusch då och då.

Idag ska jag försöka att få tag i diabetessköterskan, måste boka en tid för mitt årliga besök. Sen ska vi åka och handla för middagen. Bosse har bjudit hit sonen Fredrik med familj på grillning till kvällen. Det ska bli roligt att träffa dom igen. Det blir inte så ofta vi ses då sonen jobbar på så olika tider och det blir svårt att få ihop det. Men desto roliga blir våra möten.

Här har vi lilla Winsthon, lördagens dopbarn och hans pappa Patrik.




Alexander sitter säkert i famnen på sin pappa.


Emilia och Felicia likadant klädda för dagen, såg ut som två prinsessor.


Här döps Winsthon. Han verkade gilla hela ceremonin och all uppmärksamhet så efter dopet sov han bort hela kalaset.

Nu får jag sätta fart om det ska bli klart till grillningen. Ha en skön måndag.

Inga kommentarer: