måndag 21 april 2014

Annandag påsk.

Åter igen börjar dagen med en stor sol på himlen. Sista lediga dagen för den här gången och ingenting är inbokat. I lördags hade vi svärmor här hela dagen och hela kvällen. Vi hade det trevligt och det gick bättre än förväntat. Lite toksaker gjorde hon och en del konstiga saker kom ur hennes mun. Taxin var beställd till klockan 22.00 och den kom. Svärmor som måste ha ett färdkort att visa upp började leta men hitta det inte. Vi gick igenom hennes väska och plånbok men det fanns inte där, till slut var taxin tvungen att köra vidare och vi gick in igen. När vi stod i hallen tar svärmor upp kortet ur fickan. Bosse blev riktigt sur på henne, själv toga telefon och ringde min svägerska för att få telefon nr. till rätt taxi. Sen var det bara att boka en ny. Svärmor var nöjd med kunna vara kvar i en hel timme till.

Igår åkte vi ner till mamma och satt på hennes altan. Jag hade lite för tjocka kläder på mig och det tog inte lång stund innan jag fick gå in för att svalka av mig.

Vädret kan vi inte klaga på. Både Rocky och Jerry har fått varit ute både lördag och söndag. Rocky som älskar att bli duschad har haft sin premiärdusch ute på altanen. Han njöt för fulla muggar av allt vatten han fick över sig. Jerry däremot skrek bara han såg vattenflaskan men han lär sig med tiden hoppas jag. Solens strålar kunde Jerry inte få nog av, han satt i solen och småpratade med sig själv. Snart kommer dom kunna sitta ute hela dagarna och kvällarna, vilket är bland det bästa som finns när man är papegoja.

Skulle ha lagt upp några bilder men datorn vill inte vara med om det så dom bilderna för jag vänta med. Ska sätta Mille på arbete med datorn nästa gång dom är här. Nu ska jag ut och sätta mig i solen en stund. Ha en trevlig annandags påsk.

Inga kommentarer: