lördag 19 april 2014

Påskafton.

Sitter här med en mugg kaffe och utanför fönstret skiner solen. Påskaftons morgon, Bosse o gojorna sover och en skön tystnad är det i hela huset. Bara att njuta av lugnet. Har redan börjat så smått att förbereda middagen. Vi ska bland annat ha grillade revben och dom ska förkokas, så dom satte jag på för ett tag sen.

Igår hade vi besök av Sandra med familj. Liam skulle egentligen spelat fotboll men det blev inställt på grund av dålig uppslutning. Konstigt, det är ju påsk för sjutton. Ibland undrar man hur dom tänker när det planeras. Men på det viset fick vi träffa Liam. Han ville ha Jerry på axeln men när jag tog ut Jerry bangade Liam ur. Lille Alexander där emot vill genast ha Jerry och sträckte sig fram mot näbben. Jerry som vill bli klia tog tag i hans finger och Alexander blev lite rädd. Nu bet inte Jerry utan mera la näbben runt fingret. Jerry flög iväg och då blev Alexander riktigt rädd och började gråta. Det låter en del när gojor flyger och Alexander blev nog mest rädd för ljudet och vingslagen. Emilia och Felicia var mest ute i lekparken men dom kom in och fikade i alla fall. Felicia hade en genomgång om hennes tår med mig. Hur dom brukade ligga om hon inte hade degen mellan tårna och att det var viktigt att hon använde degen. Sen la hon degen på bordet och gick till Emilia för att leka. Hahaha, så var det med den viktiga sak. Jag beundrar hennes tålamod med sin sjukdom och att hon själv berättar om problemen. Felicia är familjens kämpe, där finns det inget som heter "det går inte" utan det är mer att "allt går om bara viljan finns".
När det sen var dags för dom att åka ville Felicia sova kvar. Jag sa som det var att svärmor skulle komma och att det inte skulle bli så kul för Felicia. Hon blev riktigt ledsen och började gråta. Vi sa till henne att helgen var ju inte slut än och att hon kunde sova över senare. Usch, vad jag fick dåligt samvete. Gillar inte att behöva säga nej till barnbarnen.

Ska väl fortsätta att förbereda maten. Ha en trevlig påskafton.

Inga kommentarer: