söndag 17 mars 2013

Storfisan.

I natt har vi haft en nattgäst, en stycke Felicia blev kvar här igår när hennes päron och syskon åkte hem. Det känns som det är en evighet sen något av barbarna sov över. Och det är det ju, alla dessa magsjukor o förkylningar har satt stopp för umgänge. Den här vintersäsongen har vi försökt att hålla oss ifrån sjuka barn, men tror nog inte vi har varit så mycket friskare för det. Kanske lite, det är så lätt att glömma hur det var förra vintersäsongen. Jag är som en svamp, suger upp allt vad smitta heter.

Felicia gillar att springa omkring och fisa, givetvis gjorde hon det igår också. Hon tycker det är extra roligt att prutta i närheten av morfar. Rocky roade sig med att ropa på Flisan hela kvällen och hon sprang stolt dit varje gång, sedan kröp hon upp i morfars knä för att gosa och prutta lite. Morfar sa till henne att han skulle lära Rocky att säga Fisan istället för Flisan. Felicia skrattade så hon höll på att tappa andan. Nu väntar hon på att morfar ska kliva ur sängen. Hon säger att nu måste morfar komma upp för jag kan inte hålla mig längre, jag måste bara prutta på honom. Hahahahaha, snacka om att hon kommit in i kiss o bajs åldern.

Vi tittade på Fångarna på fortet igår kväll eller som Felicia säger "där dom samlar in nycklar". Hon tog en skål med ostbågar med sig i soffan. Mot slutet av programmet låg hon ner och tittade samtidigt som hon åt ostbågarna. Pigg som en mört var hon. När programmet var slut tog hon av sig glasögonen och somnade direkt. Det var som att knäppa med fingrarna och hon slocknade innan huvudet landade på kudden. Helt sanslöst att kunna somna så fort. Ena minuten pigg som bara den för att i nästa minut sova som en stock. Sådan har hon alltid varit i hela hennes korta liv.

Nu ska vi fixa oss en smoothie med mango och hallon. Ha en skön söndag.

Inga kommentarer: