söndag 24 mars 2013

Sol, kyla och ledig.

Vaknade till en strålande sol och trodde att jag äntligen fått en längre en längre sovmorgon. Men när jag tittade på klockan såg jag att den var tre minuter över sex. Eftersom jag inte brukar kunna somna om så klev jag upp. Det blir en fin söndag med en stor sol som det ser ut nu, men kylan håller ett hårt tag över vårt land. Ska jag vara ärlig så har jag struntat att kolla termometern då jag inte vill se hur många minus grader vi har.

Vi skulle fått besöka av sonen med familj idag. Men det besöket blev inställt då lilla Rasmus blev sjuk och fick åka ambulans till sjukhuset igår. Efter några oroliga timmar på jobbet så ringde jag upp Jonny för att höra hur det gått. Dom hade kommit hem igen och Rasmus mådde bättre. En dubbelsidig öroninflammation och feber hade han. Ambulans blev det då han tappade medvetandet och inte var kontaktbar. Måste varit en hemsk upplevelse för hela familjen, det är aldrig roligt att stå brevid och se ens barn vara borta.

Ska passa på att städa lite istället och givetvis ska jag sätta mig några timmar med min forskning. Nästa helg har vi påsk och gubben fyller år. Fyra hela dagars ledighet blir det, härligt. Men innan vi är där ska det jobbas fyra dagar och det är den jobbiga veckan som jag jobbar många, många timmar med energitjuven. I fredags fick jag ett utbrott på henne och hon fick sig en utskällning. Jag brukar kunna bita ihop men den här gången kände jag hur det pulserade skallen och ilskan tog överhand, en utskällning var ett faktum. Efteråt skulle man ju kunna tro att det skulle kännas bättre, men så var inte fallet. Huvudvärk, men den fanns det tabletter mot, värre var det med känslan av att jag inte klarat att hålla igen. Satans människa att kunna reta upp en på detta vis. Hade inte sagt något om det endast var en som hon retar upp, men hon retar upp hela personalstyrkan. Vad är det för fel på henne??? En stor fråga på min arbetsplats. Blir inte klok på henne. Efter tre års tid med henne skulle man kunna skriva en tjock bok om allt hon gjort när det gäller att reta upp personalen. Ja, även kunder börjar bli irriterad på henne. Senast i torsdags var den en kund som blev riktigt förbannad på henne. Men det tar jag inte nu.

Dammsugaren väntar på att få börja jobba så jag får avsluta här. Ha en bra söndag.

2 kommentarer:

Livsnjuterska sa...

Men att människan får jobba kvar, är hon släkt med chefen??
Måste vara jätte jobbigt och tålamodsprövande för hela personalen med en som man retar upp sej på heeela tiden.

Kram och ha en bra dag

Livsnjuterska sa...

Jag vet inte heller vad jag har för batteri till min dosa??
Kanske man bör ta reda på innan den strejkar, bra tips, Kathrin.
Ha en bra dag