söndag 14 oktober 2012

En riktig mysmorgon.

Igår var en helt galen dag. Barn och barnbarn var här och fira lilla mig. Sandra kom med sin familj först. Bosse och Mille höll på med bänkbelysningen. Jonny ringde och sa att han och ungarna skulle komma så fort han jobbat klart och kört Helena till Globen. Där vänta en hockeymatch mellan Luleå och AIK. Tyvärr så förlorade hennes lag. Sandra och jag tog med oss barna för att åka och inhandla middagsmaten. Vi hade beslutat oss för att göra lasange, trodde det skulle vara det lättaste då vi skulle bli många som skulle äta. Haha, vad vi misstog oss. Med många om och men fick vi till det och det blev två stora formar som skulle gräddas. När den första var klar fick alla barnbarna börja äta och dom åt duktig. Felicia var nog den som fick i sig mest. Vi vuxna vänta in form nr. två. Efter det blev det fika med tårta. Felicia hade bestämt sig för att sova kvar och givetvis så fick hon det. Barnbarna tycker det är kul att sova här för då får dom "campa" i vårt vardagsrum. Vad kan vara bättre än att få somna framför tv:n och vakna till liv och säga till mormor att sätta på tv:n igen. Felicia titta jämt på Disney Junior och hon kan tv-tablån utantill. Så också denna morgon, hon ville att jag skulle lägga mig ner brevid henne och titta. Men som dom flesta vet så är just tv-tittande rena sömnmedicinen för mig. Det hela sluta med att hon tittade och jag sov gott. Efter frukosten gick vi åter igen och titta lite på tv:n. Denna gång blev det sittandes i soffan och Felicia kröp upp i mitt knä.

Har även hunnit sätta på tvätt och disk maskinerna. Väntar nu på att Sandra och dom andra ska ta sig hit så vi kan åka ner till Sorunda och hälsa på mamma. Ska också åka förbi kyrkan och titta till pappas grav. Gubbarna ska åka till Ikea och handla lite mer belysning till diskbänken. Har skrivit en lite lista som dom kan passa på att handla åt mig när dom ändå är där. Men Bosse sa till mig att några ljus tänkte han inte handla, han har inte förstått att den varan handlar jag nog helst själv.

Denna mysmorgon har gjort att jag glömt bort Rocky så jag får väl gå och pyssla om honom lite så han inte känner sig bortglömd. Han sitter och muttrar för sig själv och med jämna mellanrum hör jag honom säga "ska du ha mat Rocky". Så det är nog bäst att han får det. Ha en underbar söndag.

Inga kommentarer: