torsdag 11 oktober 2012

Vinn en resa till andra sidan.

En dag kvar att jobba sen har jag ledigt i tre dagar. Gissa vad jag tycker om det, självklart är det en efterlängtad ledighet.

Bosse har fått upp belysningen över ena bänken, det har aldrig funnits någon belysning över den bänken. Resultatet blev givetvis kanon. Fattar inte varför vi inte har fixa belysning där tidigare. men bättre sent än aldrig.

Som vanligt är jag dödens trött och ska snart krypa till kojs. Ska testa att lägga mig lite tidigare och hoppa över det där med att titta på tv:n, kanske lyckas jag bli av med den värsta tröttheten.

Idag kom Hänt Extra ut med en ny tidning som heter Hänt Extra på andra sidan. Det är en tidning om kändisar som har haft besök från andra sidan. Dom har även en tävling där man kan vinna en resa till andra sidan. Undra vem som vågar tävla i denna tävling, menar att för att kunna resa dit måste man ju dö och det kan ju inte vara många som har bråttom dit. För övrigt kan man ju undra hur dom tänkt hjälpa vinnaren över till andra sidan. Kanske genom hängning, halshuggning eller kanske en överdos av någon drog. Det finns ju en hela massa sätt att dö på.

Strax dags för mig att krypa i säng. Godnatt och sov så gott.

Inga kommentarer: