torsdag 27 september 2012

Slutet på månaden September.

Räkningarna för den här månaden är är nu betalda och jag kan dra en lättjans suck. Tänk vad jobbigt jag tycker det är i slutet på månaden och har dessa räkningar hängande över mig. Men när jag väl har betalt dom så känns allt så mycket bättre. Jag skötter ju mammas, Bosses och mina egna räkningar och vi har alla olika banker så det blir många koder att hålla reda på. Sen ska vi inte tala om dessa långa OCR nummer som ska knappas in. Varje månad lovar jag mig själv att nästa månad ska jag börja tidigare och ta en bank per kväll men när sen nästa månad kommer drar jag ut på tiden så jag blir tvungen att ta allt på en och samma kväll.

Vilket rusk väder vi haft dom senaste dagarna. Det är tur att jag jobbar inne. Hösten är här och det är bara att gilla läget. Jag hade hoppats på en fin höst efter den regninga sommaren vi haft. Men så verkar det inte bli.

En arbetsdag kvar sen har jag tre dagars ledighet. Barnkalas i Tullinge på lördag, resten av min ledighet går åt till köket. Hoppas på att den här helgen blir den sista helgen med köksröjet och att vi kan sitta och njuta i vårt nya kök nästa helg.

Nu sitter jag mest och gäspar så jag ska nog krypa ner i sängen. Godnatt och sov så gott.

Inga kommentarer: